Jump to main content

Cz | En | De | Ru | Pl | Bg | Ro | Es | Fr | Sk | Hu | Sr

Filamos – tehnică pentru construcţii şi industria minieră

 
Pompe de injecţie şi pompe de tencuit C 50 STANDARD Maşina de torcretare SSB 24.1 COM-A M2 (ramă pentru suspendare) Malaxoare cu regim forţat M 550 H

Maşini de torcretare

Seria SSB 14 / SSB 24

Maşina de injectat SSB-14 COM-F

Maşinile de injectat betonul din seria SSB 14 şi SSB 24 (SSB = Maşină de Injectat Beton) sunt destinate aplicării betonului şi amestecurilor de beton refractar pe cale aşa-zis uscată. Aceste maşini funcţionează pe principiul unui tambur de dozare unilateral poziţionat oblic, care permite obţinerea unui raport optim între mobilitatea maşinii şi randamentul ei. Sfera de randament este de 0,5 – 6 m3/h.

Informaţii mai amănunţite despre seria SSB 14 / SSB 24.

Seria SSB 05

Maşina de torcretat din seria SSB 05 e destinată aplicării betonului şi amestecurilor de beton refractar pa cale aşa zis uscată. Această maşina funcţionează pe principiul unui tambur (rotor) de dozare continuă. Maşina de torcretat SSB 05 teoretic atinge un randament  de 0,5 – 3 m3/oră şi e destinată lucrului cu volum mic.

Informaţii mai amănunţite despre seria SSB 05.

Seria SSB 02

Maşina de injectat betonul SSB 02 funcţionează pe principiul unui tambur de dozare continuă, sub formă de rotor. Este destinată aplicării betonului şi amestecurilor de beton refractar pe cale aşa- zis uscată şi udă, ceea ce înlesneşte utilizarea pentru aproape toate tipurile de lucrări de torcretare. Sfera de randament este de 2 – 16 m3/h.

Informaţii mai amănunţite despre seria SSB 02.

Seria TTS

Maşinile de torcretare TTS-400

Maşinile de torcretare din seria “TTS” (Maşină de Torcretare sub Presiune) sunt destinate aplicării betonului şi amestecurilor de beton refractar pe cale aşa-zis uscată, în cadrul căreia umectarea materialului transportat se face de-abia în clipa aplicării lui. Se folosesc mai ales în industria metalurgică şi la turnătorii, pentru căptuşirea cuptoarelor de oţelărie, a oalele de turnare, cazanelor, bateriilor de cocsificare şi a altor agregate cu amestecuri torcretate. Datorită construcţiei lor speciale, aplicarea se poate efectua atât la rece, cât şi la cald.

Informaţii mai amănunţite despre seria TTS.

Utilaje complementare

Alimentator ZV-01 / transportor cu bandă PD-01

Alimentator ZV-01 / transportor cu bandă PD-01

Alimentatorul ZV-01 este destinat transportului de amestecuri uscate de beton la locul de aplicare a betonului.
Maşina SSB 24 poate fi dotată cu un transportor cu bandă, care permite mecanizarea umplerii cu amestecul uscat de beton pregătit în gura de umplere a maşinii.

Informaţii mai amănunţite despre alimentator şi transportorul cu bandă.

Regulator al presiunii apei RTV 1

Regulator al presiunii apei RTV 1

Regulatorul presiunii apei „RTV 1“ este destinat reglării presiunii lichidului de amestec (al apei) introdus în duza de injecţie a maşinilor de injectat betonul şi a amestecurilor de beton refractar de tipul SSB.

Informaţii mai amănunţite despre regulatorul presiunii apei.

Pompa de dozare DC 200

Pompa de dozare din seria „DC” se foloseşte la dozarea ingredientelor lichide în jetul de beton în timpul executării tehnologiei de aplicare a betonului pe cale uscată sau udă.

Informaţii mai amănunţite despre pompa de dozare din seria „DC“.